Woodlands Country Club

Residential

5/14

 
 
 
 
 

In order to preserve the existing valuable landscape, the houses are built on pillars, positioned as if floating on the slopes between the treetops. The houses are carefully arranged to create as peaceful and private an environment as possible for each inhabitant.

All the houses have serene views of the surrounding lakes and hillside, and are designed to allow the right amount of natural daylight into the homes through large windows. Optimal ventilation and moisture insulation have been achieved through the careful selection of natural materials and quality construction.

Hide all
Show all

Project facts

Project facts

Location: Örkelljunga, Sweden
Client: Jens Nielsen
Gross floor area: 7,500 m2
Year of construction: 2007 - 2008
Type of assignment: Commission

Location

Map_Scandinavia_Orkelljunga.png
  • Örkelljunga, Sweden

Contact

Architect and Partner
sop@henninglarsen.com
Phone: +45 8233 3076
download vCard
Communications Manager
ffe@henninglarsen.com
Phone: +45 8231 3160
download vCard