Vejby Strand Summer House

Residential

12/14

 
 
 
 
 

The house features one large room of 100 m². From a centrally placed core, including two fireplaces, bathroom and a kitchen recess, four sliding doors divide the house into four smaller units – studio, living room, porch and kitchen. From a corbelled terrace you can view the surrounding fern woods and the sun setting above the slope in the distance.

The larch wooden cladding on the exterior of the house is designed to provide the interior space with a variety of light and shadow throughout the day. Furthermore, the west facade is equipped with horizontally hinged shutters that, when open, give shade to the house.

Hide all
Show all

Project facts

Project facts

Location: Vejby Strand, Denmark
Client: Gallery Mikael Andersen
Gross floor area: 100 m2
Year of construction: 2000 - 2000
Type of assignment: Commission

Location

Map_Denmark_Vejby.png
  • Vejby Strand, Denmark

Contact

Communications Manager
ffe@henninglarsen.com
Phone: +45 8231 3160
download vCard