05.11.2009

502/505

Female Role Model of the Year

 

The jury states the following reason for its selection: “…her professional broadness and commitment in developing not only her own company but the building industry as a whole in several areas “.

In recent years, Mette Kynne Frandsen has contributed to developing and innovating the building industry across professional fields through her active involvement in a number of boards and knowledge fora and, according to the magazine, Magasinet Ejendom, her efforts have strengthened the reputation and development of the industry.

Hide all
Show all

More information...

More information...

Mette Kynne Frandsen

Mette Kynne Frandsen har siden 1998 været en del af tegnestuens ledelse og blev i 2003 udnævnt til adm. direktør med ansvar for strategi og generationsskifte. Mette står således bag udviklingen af en organisation, der gennem de seneste år har fordoblet sit medarbejderantal og i dag beskæftiger mange forskellige kompetencer. Mette har fokus på...

Latest news...

Download

Contact

Head of Communications
ffe@henninglarsen.com
Phone: +45 8231 3160
download vCard